Fuck the Dealer Drankspel

Fuck the Dealer!

Fuck the Dealer is een ontzettend leuk en eenvoudig drankspel een echte aanrader!

Start:

Je begint met het selecteren van een dealer. De dealer schudt de kaarten en kijkt er niet naar. Hij vraagt aan de eerste andere speler welke kaart hij denkt dat de bovenste is op de stapel. De speler zegt bijvoorbeeld 7 en de dealer kijkt vervolgens wat voor kaart het daadwerkelijk is. Is de kaart dan 5 dan zegt de dealer lager en mag de speler nog een keer gokken maar moet hij wel 2 slokken drinken.

Het aantal slokken wordt bepaald aan de hand van hoeveel getallen de speler verkeerd gokt. Zegt de speler vervolgens bijvoorbeeld 2 dan moet hij het verschil tussen 5 en 2 drinken, namelijk 3 slokken.

Gokt de speler de kaart goed en zegt hij 5 dan moet de dealer zelf 2 slokken drinken. De getrokken kaarten worden in de juiste volgorde op tafel gelegd. Gokken drie spelers op rij de kaart fout dan is de volgende speler dealer. Heeft een speler de kaart goed in eerste of tweede instantie dan moet de dealer opnieuw beginnen en hopen dat 3 spelers op rij het fout hebben.

Diegene die dealer is als de kaarten bijna op zijn moet het meeste drinken omdat het steeds makkelijker wordt om de de juiste kaart te gokken.

Alternatief

Het is natuurlijk mogelijk om te variëren in het aantal slokken dat de dealer moet drinken. Als de speler de kaart in één keer goed gokt kun je het aantal slokken hoger maken en in tweede instantie natuurlijk lager.

Proost op een mooie avond!

Fuck the Dealer Voorbeeld